Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@18:54:37 GMT

هجوم از نیمه آبان

تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۰۶۰۰۲۱

هجوم از نیمه آبان

سینما و تلویزیون > سینمای‌ ایران - مسعود میر:
بی‌تردید باید نام او و فیلم خاصش را در صدر فهرست متفاوت‌ترین‌های سینمای ایران نوشت.

وقتي «ماهي‌وگربه» به نمايش درآمد، استقبال مخاطبان به اندازه‌‌اي در سينماها و سئانس‌هاي گروه هنر وتجربه به چشم آمد كه بعدتر اين فيلم لقب طولاني‌ترين زمان اكران فيلم در تاريخ سينماي ايران را به نام خود ثبت كرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوايز متعدد بين‌المللي و استقبال تماشاگران وطني اما سال گذشته تحت‌تأثير خبر ساخت فيلم جديد اين كارگردان قرار گرفت. شهرام مكري بهار سال 95را با عوامل فيلمش در يك ورزشگاه گذراند تا بالاخره «هجوم» متولد شد. هجوم اما نتوانست به جمع فيلم‌هاي جشنواره سي و پنجم فجر راه يابد و پس از اين اتفاق، حرف و حديث‌ها درباره سرنوشت آخرين فيلم شهرام مكري زياد شد. روز گذشته اما بالاخره خبر صدور پروانه نمايش براي فيلم هجوم به‌طور رسمي منتشر شد. گفت‌وگوي ما با شهرام مكري درباره اين خبر پيش روي شماست.

آقاي مكري، پروانه نمايش براي همان نسخه اصلي هجوم صادر شده يا قرار است فيلم كوتاه شود؟

براساس مصوبات شوراي پروانه نمايش فيلم بدون تغيير و با همان زمان 97دقيقه‌اي به نمايش درمي‌آيد اما فقط در گروه هنروتجربه. راستش ما به‌دنبال اكران آزاد با سرگروه در سينماها بوديم اما ظاهرا بناست فيلم فقط در اين گروه اكران شود. زمان اكران هم نيمه آبان خواهد بود.

علت اين محدوديت چيست؟

ابهاماتي از دوره جشنواره فيلم فجر درباره فيلم به‌وجود آمد كه همان ابهامات باعث شد ما جشنواره را هم از دست دهيم. همچنين تعلل براي تعيين تكليف نمايش فيلم هم از همان دوره آغاز شده بود. اين ابهامات در مورد مفاهيم و معاني فيلم به‌نظر دوستان آمده بود كه در آخرين جلسه شوراي صدور پروانه نمايش آقاي فرجي و همكارانش همراهي كردند تا فيلم از وضعيت بلاتكليف خارج شود.

به‌نظرتان هجوم مانند ماهي و گربه خواهد درخشيد؟

«هجوم» نسبت به «ماهي و گربه» فيلم سخت‌تر و پيچيده‌تري است. من اميدوارم آنهايي كه ماهي و گربه را ديده‌اند، سراغ هجوم هم بيايند چون خودم بيشتر روي دانشجوها و علاقه‌مندان جدي‌تر سينما براي ديدن هجوم حساب باز كرده‌ام. در واقع مخاطباني كه براي ديدن فيلمي ساده و سرراست به سينما مي‌روند، از ديدن هجوم سرخورده خواهند شد.

يعني هجوم هم مانند فيلم قبلي‌تان ساختاري غيرمتعارف دارد؟

«هجوم» هم در محتوا و هم در ساختار شيوه‌اي متفاوت دارد. قصه چندلايه فيلم سبب مي‌شود تماشاگر مدام سعي كند تا ايده‌هاي ذهني خود را براي حل معماي فيلم مرور كند و اين چالش در سراسر فيلم با تماشاگر خواهد بود.

جنايت در ورزشگاه

داستان «هجوم» درباره يك تيم ورزشي آماتوري و مربي‌شان است. اعضاي تيم رازي براي پنهان‌كردن دارند و گروهي در جست‌وجوي پيدا كردن سرنخ‌هايي از اين ماجرا هستند. هجوم درباره قتلي است كه در يك ورزشگاه اتفاق افتاده است. چند مأمور پليس در حال بررسي اين پرونده هستند و با ورود به اين ورزشگاه سر‌نخ‌هايي از اين قتل به‌دست مي‌آورند. مكري در اين فيلم از عبد آبست و بابك كريمي استفاده كرده كه در« ماهي و گربه» هم او را همراهي مي‌كردند. همچنين لوون هفتوان و الهه بخشي هم در هجوم ايفاي نقش كرده‌اند. نسيم احمدپور در نگارش فيلمنامه با مكري همكاري كرده و طراحي صحنه و لباس فيلم هم بر عهده امير اثباتي است.

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۰۶۰۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند

دولت ایرلند از هجوم پناهندگان بیشتر به این کشور برای فرار از اخراج به رواندا در سایه طرح ضد مهاجرتی ریشی سوناک خبر داده و انتقاد شدیدی به این قانون وارد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هفته نامه "اشپیگل" در مطلبی نوشت: با توجه به طرح اخراج پناهندگان به رواندا در انگلیس پناهجویان به طور فزاینده‌ای به دنبال پناهندگی در ایرلند هستند. اما این تنها در دوبلین، پایتخت ایرلند نیست که این اقدامات دولت بریتانیا مورد انتقاد شدید قرار می گیرد.

دولت ایرلند گزارش داد که پناهندگان بیشتر و بیشتری به این کشور می روند. "مایکل مارتین"، وزیر امور خارجه ایرلند در این باره به روزنامه انگلیسی دیلی تلگراف گفت: سیاست جنجالی پناهندگی ریشی سوناک، نخست وزیر بریتانیا، در حال حاضر بر این کشور اتحادیه اروپا تأثیر گذاشته است. پناهجویان برای اجتناب از اخراج به رواندا به اینجا و در داخل اتحادیه اروپا پناه می آورند.

مارتین گفت: حدود 80 درصد از مهاجران از طریق استان بریتانیایی ایرلند شمالی به ایرلند می آیند. پس از برگزیت، بریتانیا و اتحادیه اروپا توافق کردند که این مرز را باز بگذارند تا از درگیری های جدید در منطقه جنگ داخلی سابق جلوگیری کنند.

تنش های اجتماعی در ایرلند اخیراً به دلیل افزایش مهاجرت ها افزایش یافته است. بین می 2022 و آوریل 2023، بیش از 140000 نفر وارد ایرلند شدند که بیشترین تعداد در 16 سال گذشته است. نیروهای راستگرا ادعا می کنند که مهاجرت بحران حاد مسکن را در این کشور تشدید می کند. از طرفی اعتراضات مکرر از سوی ساکنان وجود دارد.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

بی توجهی اروپا به پناهندگان در حل بحران پناهندگیافزایش چشمگیر حملات به پناهندگان در آلمان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل هجوم مهاجران به ایرلند
  • هجوم ملخ‌ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • پخش گفتگوی اختصاصی با همسر شهید طهرانی مقدم از شبکه خبر
  • نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم دینی رضوان آبان ماه برگزار می‌شود
  • نگرانی از هجوم گردوغبار به ۴ استان
  • هجوم ملخ ها به مزارع روستای لندی منطقه میانکوه
  • هجوم هواداران اراکی به رختکن (عکس)
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)
  • امام جمعه اهواز به مسئولان: تنها تا مهر و آبان ماه جاری برای کار کردن وقت دارید
  • اجرای نمایش عروسکی«استخوان ماهی جادویی» برای کودکان رفسنجانی